aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια δεύτερη «κολλητή» νίκη

Για δεύτερη «κολλητή» νίκη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχει παιχνίδι αύριο ο Απόλλων. Οι ποδοσφαιριστές δεν σκέφτονται αυτό που δεν διεξήχθη με τον ΑΠΟΕΛ, παρά μόνο αυτό που ακολουθεί με την Δόξα στο Τσίρειο. Αυτά που έμειναν πίσω  και τα «χρωστούν» (με Πάφο, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ) θα τα σκεφτούν όταν έλθει η ώρα τους. 

O Σωφρόνης Αυγουστή έχει μια τελευταία προπόνηση σήμερα στο Κολόσσι πριν αποφασίσει για τους έντεκα που θα ξεκινήσει αύριο. Το πιο πιθανό όμως είναι πως η ενδεκάδα που θα παρατάξει είναι αυτή που γράφτηκε στο φύλλο αγώνα του αναβληθέντα  παιχνιδιού με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Απόλλων λοιπόν θα παραταχθεί αύριο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με τους Βάλε, Πέδρο, Βασιλείου, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σατσέτι, Άλεφ, Ντα Σίλβα, Γιάκολιτς, Σκέμπρι και Μαγκλίτσα. Οι κυανόλευκοι, μαζί με τον ΑΠΟΕΛ έχουν δώσει τα λιγότερα (6) παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν μόνο 12 βαθμούς και βρίσκονται στην 7η θέση. Ακόμη, όμως και από αυτή την θέση μπορούν να αντεπιτεθούν και να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις και να έχουν «στο χέρι» τα ματς που αναβλήθηκαν.

Όπως και να διαμορφωθεί η κατάσταση, για τον Απόλλωνα η νίκη στο αυριανό παιχνίδι, είναι μονόδρομος. Δεν χωράει άλλη σκέψη, εκτός από το τρίποντο που θα τον ανεβάσει στους 15 βαθμούς.  Πάει καιρός εξάλλου να κάνουν  δύο συνεχόμενες νίκες και θέλουν  να το πράξουν απέναντι στη Δόξα.  Οι κυανόλευκοι μετά το παιχνίδι με την Δόξα, θα αντιμετωπίσουν μεσοβδόμαδα την Αταλάντα στο ΓΣΠ, ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν στη Λάρνακα την ΑΕΚ.

Θα χρειαστεί σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και αν στην Ευρώπη, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Απόλλωνα για να περάσει στην επόμενη φάση, στο πρωτάθλημα δεν θέλουν να έχουν απώλειες που θα τους αφαιρέσουν τοις ελπίδες να ανέβουν στην κορυφή. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή απέδειξε πως διαθέτει ποιότητα για να αντεπεξέλθει σε όλες τις δυσκολίες, είναι δυσκολοκατάβλητη και σκοράρει εύκολα. Αυτά τα στοιχεία συνοδεύουν τον Απόλλωνα από την αρχή της περιόδου και θα τα καταθέσει στην συνέχεια για να φτάσει στον στόχο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ