aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια αυτούς δίνει 150 εκατομμύρια η Τσέλσι!

Για αυτούς δίνει 150 εκατομμύρια η Τσέλσι!

Την παντοδυναμία της ετοιμάζεται να συνεχίσει η Τσέλσι, η οποία μετά τις μεταγραφές των Μοράτα, Ρούντιγκερ και Μποκαγιόκο, σκοπεύει να αποκτήσει κι άλλους σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Πρόθεση του Αντόνιο Κόντε είναι να διαθέτει ένα ολοκληρωμένο ρόστερ με αρκετές λύσεις, καθώς έρχονται πολλά και απαιτητικά παιχνίδια σε Premier League και Champions League.

Στο «στόχαστρο» των Λονδρέζων βρίσκονται οι Βαν Ντάικ, Άλεξ Σάντρο και Καντρέβα. Η ομάδα του Ιταλού προπονητή φέρεται έτοιμη να προσφέρει πάνω από 150 εκατ. ευρώ για την απόκτηση των τριών παικτών. Οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν ήδη ξοδέψει πάνω 130 εκατ. ευρώ και δεν δείχνουν κανένα… έλεος, όπως είναι το σύνθημά τους, να σταματήσουν.

Αρχικά η περίπτωση του Βαν Ντάικ είναι αρκετά δύσκολη, καθώς το πιο πιθανό είναι να μείνει στη Σαουθάμπτον. Η Λίβερπουλ έχει ήδη εισπράξει αρνητική απάντηση σε προσφορά που έκανε για τον ποδοσφαιριστή.

Σχετικά με τον Άλεξ Σάντρο, θα μπορούσε να παραχωρηθεί με ένα ποσό της τάξεως των 67 εκατομμυρίων ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους. Η Τσέλσι θα κινηθεί για τον Βραζιλιάνο, ωστόσο οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν θα τον παραχωρήσουν με λιγότερα χρήματα.

Ο Κόντε μίλησε για την υπόθεση Καντρέβα: «Δεν είναι σωστό να μιλάμε για έναν παίκτη που βρίσκεται σε άλλη ομάδα. Ο Καντρέβα είναι παίκτης της Ίντερ. Έχω σεβασμό για αυτόν τον ποδοσφαιριστή αλλά και την ομάδα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ