aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια αυτό χάλασε του Μουρ στην Ίντερ

Για αυτό χάλασε του Μουρ στην Ίντερ

Βολές εναντίων της διοίκησης της Ίντερ εξαπέλυσε ο μάνατζερ του Εμρέ Μουρ, Μπαρίζ Σουφντάτζεχ σε δηλώσεις του, κατηγορώντας ουσιαστικά τους «νερατζούρι» για τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του πελάτη του, εξαιτίας των παράλογων απαιτήσεων τους. «Είχαμε φτάσει σε συμφωνία με την Ίντερ για τον Εμρέ, όμως ξαφνικά αποφάσισαν να αλλάξουν τους όρους του συμβολαίου του», δήλωσε αρχικά ο Σούφνταστεχ. 

Στη συνέχεια ο μάνατζερ του 20χρονου, «έριξε» τα βέλη του στους Μιλανέζους: «Ήθελαν να βάλουν ρήτρα ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ και οι γενικότερες απαιτήσεις τους ήταν αν μη τι άλλο παράλογες. Οφείλω να πω πως οι Κινέζοι ιδιοκτήτες έδειχναν τη διάθεση να διαπραγματευτούν ξανά μαζί μας, όταν δε ερχόμασταν σε συμφωνία, όμως το deal χάλασε τελικώς εξαιτίας τους».

Tέλος, όταν ρωτήθηκε αν μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα ήταν ξεκάθαρος: « Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, η πιθανότητες να δούμε τον Εμρέ με τα χρώματα της Ίντερ θα αυξηθούν μόνο εάν πουληθεί ο Πέρισιτς. Το ότι ο πελάτης μου πάντως θέλει να αγωνιστεί πολύ στο “Τζιουζέπε Μεάτσα” είναι κάτι που δεν μπορούμε να αρνηθούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ