aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Γη και ύδωρ» για τα... μάτια του Ζλάταν από την Γιουνάιτεντ!

«Γη και ύδωρ» για τα… μάτια του Ζλάταν από την Γιουνάιτεντ!

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, όσα χρόνια κι αν περάσουν, έχει τον τρόπο να είναι ο πιο… καυτός επιθετικός της Ευρώπης. Κάτι που φαίνεται περίτρανα τη φετινή σεζόν, καθώς πραγματοποιεί τη μία μεγάλη εμφάνιση, μετά την άλλη και αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στα 35 του χρόνια ο «Ίμπρα» μετρά 28 γκολ και 8 ασίστ στις 49 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις με τους «κόκκινους διαβόλους». Και αυτός, φυσικά, είναι και ο λόγος που οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη κινήσει διαδικασίες ώστε να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου.

Το ενδιαφέρον από την Κίνα και τις ΗΠΑ είναι έντονο και ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι τα πρώτα ποσά. Στην Γιουνάιτεντ, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να τον κρατήσουν και όπως αναφέρουν Μέσα από την Σκανδιναβία, άνθρωπος της ομάδας ξεκαθάρισε στον Σουηδό επιθετικό πως «όσα και να σου δώσουν, εμείς θα ματσάρουμε την προσφορά για να μείνεις».

Αυτό σημαίνει πως ο Ιμπραϊμοβιτς μπορεί κάλλιστα να βρει συμβόλαιο το οποίο θα κυμαίνεται στα 30 εκατομμύρια δολάρια, με τους ιθύνοντες την Γιουνάιτεντ να κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στα κόκκινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ