aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Γι' αυτό ξέσπασαν οι παίχτες στο τέλος»

«Γι’ αυτό ξέσπασαν οι παίχτες στο τέλος»

Μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε για τη νίκη, τη συνέχεια και το ξέσπασμα των ποδοσφαιριστών στο φινάλε.

Αναλυτικά: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθεια. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση. Ένα σημαντικό στοιχείο ήταν η πίεση που υπήρχε πριν από τον αγώνα, ξέροντας και το αποτέλεσμα της Ομόνοιας. Ήταν ένα ματς από αυτά που στο παρελθόν η ΑΕΛ δεν τα κατάφερε.

Αυτή τη φορά τα κατάφερε και είναι σημαντικό. Δεν τελείωσε τίποτα, πρέπει να δείχνουμε σεβασμό σε κάθε αντίπαλο. Πρέπει να δούμε σοβαρά τα άλλα δύο παιχνίδια για να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Είναι πίεση που υπήρχε πριν από τον αγώνα και αυτή η πίεση έφερε αυτό το ξέσπασμα.

Υπάρχει πολύ σοβαρότητα, είμαστε όλοι χαρούμενοι, θέλω να ευχαριστήσω όσους φίλους της ομάδας ήρθαν στο παιχνίδι και στήριξαν την ομάδα σε δύσκολες στιγμές. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τον προγραμματισμό. Είναι πολλά τα πράγματα που βρίσκονται στον αέρα, θα δούμε αν θα βγούμε στην Ευρώπη. Οπότε ακόμα λίγο υπομονή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ