aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓι' αυτό... έφυγε ο Ρος Μπάρκλεϊ

Γι’ αυτό… έφυγε ο Ρος Μπάρκλεϊ

Με το… ζόρι «γάμος» δεν γίνεται! Αυτό πρέπει να ένιωσε και ο Ρος Μπάρκλεϊ όταν αποφάσισε να «κόψει» στη μέση τα ιατρικά στην Τσέλσι και να αποχωρήσει! Ενδόμυχα ο Άγγλος μέσος ήθελε να μετεγγραφεί στην Τότεναμ και ενοχλήθηκε μόλις έμαθε ότι η Έβερτον «έκοψε» επαφή με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο!

Ακόμη και τη στιγμή που πέρασε τις πύλες του προπονητικού κέντρου της Τσέλσι για να περάσει από τα καθιερωμένα τεστ, ο διεθνής άσος είχε… ανοιχτό το κινητό του, ελπίζοντας σε «σφήνα» της τελευταίας στιγμής από την Τότεναμ!

Όπως αποκαλύπτει η «Telegraph», μόλις ενημερώθηκε ότι η Έβερτον απέρριψε την προσφορά των «σπιρουνιών» και αρνήθηκε να καθίσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μαζί τους, ο Μπάρκλεϊ απογοητεύτηκε και αποφάσισε να αφήσει στα… κρύα του λουτρού την Τσέλσι!

Το θέμα, όπως είναι λογικό, πήρε μεγάλη έκταση, με τον πρόεδρο της Έβερτον, Φάρχαντ Μοσίρι να παραμένει αισιόδοξος ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα χαθεί ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και θα βρεθεί ομάδα να τον πουλήσει τον Ιανουάριο! Βέβαια, το θέμα είναι εάν θα υπάρξει πρόταση 35 εκατομμυρίων λιρών όπως της Τσέλσι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ