aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓερολέμου: «Όνειρο και μεγάλη τιμή για μένα»

Γερολέμου: «Όνειρο και μεγάλη τιμή για μένα»

Στην οπαδική ιστοσελίδα «anatoliki.com», μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιάννης Γερολέμου, ο οποίος θα δώσει το παρών του στις προπονήσεις την Γκλάντμπαχ, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Αναλυτικά: «Για τρίτη φορά στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιάννης Γερολέμου θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στις προπονήσεις ενός μεγάλου συλλόγου του εξωτερικού μετά την πρόσκληση που πήρε από την Γκλάντμπαχ και να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, όπως το χαρακτήρισε μιλώντας στην οπαδική ιστοσελίδα των γαλαζοκιτρίνων.

“Με ενημέρωσαν από τη διοίκηση για την πρόταση της Γκλάντμπαχ, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση. Θα προσπαθήσω να μη χάσω την ευκαιρία γιατί είναι το όνειρό μου να παίξω στο εξωτερικό, να πάω σε άλλο επίπεδο και να δω τις δυνατότητές μου”, είπε αρχικά ο Γερολέμου, προσθέτοντας: “Είναι μεγάλη μου τιμή που ενδιαφέρονται για μένα τέτοιες ομάδες, όπως ήταν και η Μπενφίκα. Κάνω περήφανη την οικογένειά μου και όσους με αγαπούν και με στηρίζουν. Είναι όνειρο για μένα”. Να σημειώσουμε ότι πέραν των πρόσφατων δοκιμαστικών στην Μπενφίκα, ο Γερολέμου είχε άλλη μια εμπειρία στο παρελθόν περνώντας από την Τότεναμ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ