aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓεωργιάδης: «Πολύ νωρίς για να μιλάμε για πρωτάθλημα»

Γεωργιάδης: «Πολύ νωρίς για να μιλάμε για πρωτάθλημα»

Δηλώσεις έκανε ένας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης της ΑΕΛ επί της Αναγέννησης, ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Αναλυτικά: «H ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά, δίκαια κέρδισε και κοιτάμε τη συνέχεια. Μας χαροποιεί που είμαστε στην πρώτη θέση, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Είναι πολύ δύσκολα όλα τα παιχνίδια και στο τέλος αν είμαστε εκεί θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.  Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλάμε για πρωτάθλημα.

Σίγουρα είναι δύσκολο να επαναληφθεί το 2012.  Είδα κάποια βίντεο, έχω μάθει κάποια πράγματα.. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, ήταν ο 12ος μας παίκτης. Θέλουμε και εμείς να πανηγυρίσουμε εννοείται, ποιος ποδοσφαιριστής δε θέλει να πανηγυρίσει. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο, αρκεί να είμαστε υγιείς όλα τα παιδιά και να μπορούμε να προσφέρουμε στην ομάδα».

Για το ότι βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι: «Όταν ο ποδοσφαιριστής έχει ρυθμό, εγώ τους τελευταίους 2-3 μήνες πριν έρθω στην ΑΕΛ δεν έπαιζα στην ομάδα μου και είχα χάσει το ρυθμό μου, με το που έπαιξα 1-2 παιχνίδια άρχισα να νιώθω καλύτερα.  Το ιδανικότερο για ένα ποδοσφαιριστή είναι να το βλέπει ο κόσμος, να το βλέπετε και εσείς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ