aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓενναίο «όχι» στην Τσέλσι για Γκόμες

Γενναίο «όχι» στην Τσέλσι για Γκόμες

Αρνητική ήταν η απάντηση της Βαλένθια σε κρούση της Τσέλσι για τον Πορτογάλο κεντρικό μέσο, Αντρέ Γκόμες. Τον ποδοσφαιριστή έχει στο στόχαστρό της και η Γιουβέντους.

Όπως έγραψε η αγγλική «Mirror», οι Λονδρέζοι προσέφεραν στις «νυχτερίδες» για τον παίκτη ένα ποσό που άγγιζε τα 40 εκατομμύρια λίρες (κοντά στα 47 εκατομμύρια ευρώ), κάτι όμως, που δεν έγινε δεκτό από τον ισπανικό σύλλογο, ο οποίος κοστολογεί τον 22χρονο ποδοσφαιριστή σε υψηλότερη τιμή.

Σύμφωνα πάντοτε με την ίδια πηγή, τον Αντρέ Γκόμες κοιτάει και η Γιουβέντους, σε περίπτωση που η ομάδα του Τορίνο προχωρήσει στην πώληση του Πολ Πογκμπά. Σε ενδεχόμενη μεταγραφή του Γάλλου μέσου, η Γιουβέντους θα λάβει ένα μεγάλο αντίτιμο, μέρος του οποίου θα δαπανηθεί για τη μεταπήδηση του Γκόμες στη Σέριε Α και πιθανόν να ικανοποιήσει και τις απαιτήσεις της Βαλένθια για τον Πορτογάλο.

Ο Αντρέ Γκόμες ήταν πλήρης συμμετοχών σε μία κακή, πάντως, χρονιά με την ομάδα της Ισπανίας. Αυτό που σίγουρα κέντρισε το ενδιαφέρον των Τσέλσι και Γιουβέντους είναι η πολύ καλή παρουσία του στο Euro με την Εθνική της χώρας του, η οποία διεκδικεί απόψε (06/07) την είσοδο στον τελικό της 10ηςΙουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ