aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓενική Συνέλευση: Στο σωστό δρόμο το Σωματείο (pics)

Γενική Συνέλευση: Στο σωστό δρόμο το Σωματείο (pics)

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου Απόλλων. Στον απολογισμό της χρονιάς ο Πρόεδρος του Σωματείου Μαρίνος Ευστάθιου εξέφρασε την άποψη ότι το Σωματείο, όπως φαίνεται και μέσα από τις οικονομικές καταστάσεις βρίσκεται στο σωστό δρόμο και διαβεβαίωσε ότι το σωματείο θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να έχουν όλα τα τμήματα του τη δυνατότητα να πρωταγωνιστούν.

Επίσης, εξέφρασε τη θέση ότι για την καλαθόσφαιρα, μετά και την επιστολή του τμήματος για να επανέλθει στο Σωματείο, το Διοικητικό Συμβούλιο θα κάνει το παν για αναβάθμιση του ζητώντας από τα μέλη του που ενδιαφέρονται για το τμήμα να το δηλώσουν. Σύντομα επί του θέματος θα εξαγγελθεί και μια συνάντηση με όσους ενδιαφέρονται. Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο πρόεδρος ευχαρίστησε τους χορηγούς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τον Διευθυντη και το προσωπικό για την άψογη συνεργασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ