aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓενική Συνέλευση ο Παν.Συ.Φι

Γενική Συνέλευση ο Παν.Συ.Φι

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσης Αμμοχώστου – MAXHTEC 1994, καλεί τα μέλη του σε Γενική συνέλευση, η οποία θα είναι Καταστατική.

Αναλυτικά:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα είναι Καταστατική. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα “ΒΙΤΣΑΙΤΗΣ” στην Κοφίνου την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στις 19:00. (Για οδηγίες προς την αίθουσα πατήστε ΕΔΩ)

Τα μέλη του Παν.Συ.Φι. μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δικαίωμα που τους παρέχεται για ψήφο ως άτομα και σαν μονάδες. Για τον λόγο αυτό  το κάλεσμα μας, απευθύνεται προσωπικά στο κάθε μέλος ξεχωριστά. Θα υπάρχει έλεγχος στην είσοδο με βάση το μητρώο μελών και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση είναι η επίδειξη κάρτας μέλους 2017-2018. Όποιο μέλος έχει χάσει την κάρτα του, παρακαλούμε όπως αποταθεί στον υπεύθυνο κλιμακίου του για να διευθετηθεί το θέμα μέχρι και την Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018».

Ημερήσια Διάταξη Καταστατικής Συνέλευσης

  1. Απολογισμός της χρονιάς 2017-2018.
  2. Παρουσίαση προτάσεων για καταστατικές αλλαγές που υπεβλήθησαν ή θα υποβληθούν στην κεντρική επιτροπή του Παν.Συ.Φι. (ή στο [email protected]) μέχρι και τις 18 Μαΐου 2018.
  3. Συζήτηση με τα μέλη για τυχόν απορίες.
  4. Ψηφοφορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ