aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓενική είσοδος 10 ευρώ με τη Νέα Σαλαμίνα

Γενική είσοδος 10 ευρώ με τη Νέα Σαλαμίνα

Τα εισιτήρια για το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΛ με τη Νέα Σαλαμίνα, το οποίο θα διεξαχθεί στο Τσίρειο και θα αρχίσει στις 20:00. Η τιμή είναι 10 ευρώ γενική είσοδος.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τη Νέα Σαλαμίνα. Η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε από την Πέμπτη (13/10) το πρωί στις 10:00 από το AEL Official Shop που βρίσκεται παραπλεύρως του κλειστού γηπέδου «Νίκος Σολομωνίδης».

Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε για άλλη μια φορά να ζητήσει μείωση της τιμής των εισιτηρίων από 15 ευρώ το κανονικό και 12 ευρώ το μαθητικό, σε 10 ευρώ γενική είσοδο.

Όσοι φίλαθλοι της ΑΕΛ (από 12 ετών και άνω) επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο για την ανατολική κερκίδα θα πρέπει απαραίτητα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα: Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι θα μπορούν να γίνονται μέλη του προγράμματος καθημερινά από τα γραφεία της ΑΕΛ στο «Νίκος Σολομωνίδης».

Η τιμή συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 10 ευρώ ετησίως και τα έσοδα θα παραχωρηθούν για την συντήρηση του κλειστού «Νίκος Σολομωνίδης» και τα υπόλοιπα τμήματα της ΑΕΛ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την πώληση εισιτηρίων είναι η επίδειξη της κάρτας του προγράμματος: Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ