aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓεμίζει πάλι η φαρέτρα του Αυγουστή

Γεμίζει πάλι η φαρέτρα του Αυγουστή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με την επιστροφή των διεθνών ξετυλίγεται σιγά-σιγά και το κουβάρι για τις επιλογές που θα έχει στη διάθεσή του ο Σωφρόνης Αυγουστή για το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Δόξα. Είναι θετικό πάντως ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, οπόταν ο Κύπριος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να ετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του, με την παρουσία και των διεθνών, που δεν είναι και λίγοι. Παπουλής, Πίττας, Χ. Κυριάκου, Σάλαϊ, Ενσούε, Καρ και Σελίμοβιτς θα είναι από σήμερα κανονικά στις προπονήσεις στο Κολόσσι.

Ο Παπουλής λόγω καρτών δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο Μακάρειο, ενώ εκτός θα είναι πάλι ο Ρομπέρζ. Ο Γάλλος είναι τρομερά άτυχος, καθώς, μέσα από τη θεραπεία που ακολούθησε, δεν διαπιστώθηκε κάποια βελτίωση. Προς το παρόν είναι εκτός, αλλά δεν αποκλείεται η αποχή του να συνεχιστεί για ακόμη μερικές εβδομάδες. Το θετικό είναι πως στη συγκεκριμένη θέση που αγωνίζεται ο Ρομπέρζ τα πάει αρκετά καλά ο Σάλαϊ.  Ο τελευταίος ήταν στον πάγκο της Εθνικής Ουγγαρίας στην ήττα που δέχθηκαν οι Ούγγροι με 2-0 από την Ουαλία και έμειναν εκτός της τελικής φάσης του Γιούρο 2020.

Μαζί με τον Γιούστε αποτελούν ένα πολύ καλό κεντρικό αμυντικό δίδυμο και όσο η ομάδα τους νικά και προχωρά ανεβαίνει και η απόδοση του νεαρού Ούγγρου κεντρικού αμυντικού. Ενόψει του αγώνα με τη Δόξα, αναμένεται πως τόσο ο Σελάγια όσο και ο Γιαννιώτας θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα της ομάδας τους. Ο ένας σίγουρα, λόγω και της υποχρεωτικής απουσίας του Παπουλή. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Καρ, αν και το πιο πιθανό σενάριο είναι πως στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει πάλι ο Γκακπέ.

Όποιοι και αν επιλεγούν, η ουσία δεν αλλάζει και ο Απόλλων θα μπει τη Δευτέρα στο Μακάρειο για να κερδίσει και να συνεχίσει την αντεπίθεσή του. Έμεινε πίσω βαθμολογικά και οι νίκες σε τέτοια παιχνίδια, όπως αυτό με τη Δόξα, είναι μονόδρομος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ