aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓεμίζει με τους Ζούνιορ και Ντε Λεόνσο

Γεμίζει με τους Ζούνιορ και Ντε Λεόνσο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η μεσαία γραμμή έχει παρουσιάσει καλά δείγματα γραφής, με τους Φιντέλις, Σοάρες, Ρεζέντε και Νικολάου. Στις προπονήσεις κερδίζει τις εντυπώσεις και ο Σίλβα, έτσι σ’ αυτή τη γραμμή, η ομάδα του Μπαλταζάρ έχει ικανές λύσεις. Μπορεί, όμως, η ομάδα να γίνει ακόμη πιο δυνατή και να μπει με απαιτήσεις στο νέο πρωτάθλημα, εάν δυναμώσει περισσότερο στην άμυνα.

Και η επιστροφή του Ντόσα Ζούνιορ πιστεύεται πως θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι μεγάλη υπόθεση για την ΑΕΛ και όλοι γνωρίζουν πως κάνει τη διαφορά. Ο Μιτρέα πραγματοποίησε δυο καλές εμφανίσεις με την Αούστρια, ενώ ο Λαφράνς παρουσιάζεται καλύτερος στο ξεκίνημα της σεζόν και με την παρουσία του στα ευρωπαϊκά ματς έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα.

Με την επιστροφή του Ζούνιορ αυξάνεται ο συναγωνισμός, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Μιτρέα ως αριστερό μπακ και να καλύψει τη θέση του εξτρέμ ο Αβραάμ. Όσον αφορά στην επίθεση, η προσθήκη του τον Τιάγκο ντε Λεόνσο αυξάνει τις επιλογές. Εάν ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποδειχθεί ικανή λύση για την γραμμή κρούσης και η ΑΕΛ γίνει πιο αποτελεσματική, τότε θα μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό στη νέα περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ