aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓεμίζει η ομάδα με τον νέο χρόνο

Γεμίζει η ομάδα με τον νέο χρόνο

Στον Απόλλωνα θα γιορτάσουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με καλύτερη διάθεση. Δεν έχουν χάσει τις ελπίδες τους, αλλά γνωρίζουν πως τους περιμένει πολλή δουλειά, ενόψει της συνέχειας. Τα τρία ντέρμπι που θα έχει στο ξεκίνημα του νέου χρόνου ίσως καθορίσουν πολλά.

Στις 3 του Γενάρη, ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ, ενώ στις 7 του μηνός θα αναμετρηθεί με την ΑΕΛ και στις 15 θα βρεθεί αντίπαλος της Ομόνοιας στο ΓΣΠ. Οι κυανόλευκοι θα προετοιμαστούν για να βρεθούν στην καλύτερη αγωνιστική τους κατάσταση. Θα είναι απόλυτα έτοιμοι οι Ρομπέρζ, Λόπες, Στυλιανού και Βασιλείου, ενώ εξέτισαν τις ποινές τους και οι Βάλε – Σατσέτι.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, αν δεν προκύψει κάτι με το θέμα του προπονητή, θα έχει την ευθύνη της ομάδας. Η διοίκηση εξετάζει κάποιες περιπτώσεις προπονητών, αλλά αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος, θα διατηρήσει τον Αυγουστή στο πόστο του. Άλλωστε, η διοίκηση ποτέ δεν ανέφερε πως ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι υπηρεσιακός, συνεπώς μπορεί και να μείνει μέχρι το τέλος της περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ