aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓέμισε το πρώτο αεροπλάνο

Γέμισε το πρώτο αεροπλάνο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η προσοχή είναι στραμμένη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, όμως στο πρόγραμμα είναι και στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Αταλάντα. Όσες πιθανότητες υπάρχουν για πρόκριση οι κυανόλευκοι θα τις κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις και ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν μένει αδιάφορος. Μαζεύει πληροφορίες και παρακολουθεί πρόσφατα παιχνίδια των Ιταλών.

Αν οι κυπελλούχοι καταφέρουν να αποσπάσουν δύο καλά αποτελέσματα στις αναμετρήσεις με την Αταλάντα, θα ελπίζουν πως θα παρατείνουν την αγωνία μέχρι το τέλος. To παιχνίδι στην Ιταλία θα διεξαχθεί στο «Στάδιο Μάπεϊ» του Σασουόλο, αφού το δικό της γήπεδο της δεν πληροί τα ευρωπαϊκά κριτήρια.

Όπως και στο Λίβερπουλ, με αντίπαλο την Έβερτον, οι κυανόλευκοι θα έχουν την υποστήριξη αρκετών εκατοντάδων οπαδών τους. Το αεροπλάνο με την επίσημη αποστολή έχει γεμίσει και καταβάλλεται προσπάθεια για να ναυλωθεί δεύτερο αεροσκάφος. Άλλοι φίλοι του Απόλλωνα θα βρεθούν το βράδυ του αγώνα ταξιδεύοντας μέσω άλλων πτήσεων στο Σασουόλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ