aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓέμισε η αμυντική γραμμή

Γέμισε η αμυντική γραμμή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με την απόκτηση του Αντρέι Πιτιάν, ο Απόλλων γέμισε για τα καλά την αμυντική του γραμμή. Ο Ρουμάνος μπορεί να αγωνιστεί κατά κύριο λόγο ως σέντερ μπακ και δεξιός μπακ, ενώ κατά δεύτερο ως ανασταλτικός χαφ.

Οι κυπελλούχοι διαθέτουν για το δεξί άκρο της άμυνας, τους Στυλιανού και Πέδρο, για το αριστερό τους Βασιλείου και Σαντάνα, ενώ στο κέντρο της άμυνας, πέραν των Γιούστε και Ρομπέρζ, είναι και οι Λεωνίδας Κυριάκου και Αγγελή, ενώ σε έκτακτη ανάγκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο Χάμπος Κυριάκου.

Προς το παρόν, όπως φάνηκε στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ, τη «φρουρά» του Βάλε αποτελούν οι Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ και Σαντάνα. Πρόκειται για δυνατή τετράδα, η οποία μπορεί να δέσει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. Στα τρία παιχνίδια με τις Ζάρια, Αμπερντίν και Μίντιλαντ, ο Απόλλων δέχθηκε 6 γκολ, ενώ πέτυχε τα διπλάσια (12).

Αν το δει κάποιος ρεαλιστικά, είναι αρκετά και με βάση τις λεπτομέρειες που έκρυβε ο κάθε αγώνας, η τύχη της ομάδας κρίθηκε περισσότερο στην επιθετική ικανότητα. Συνεπώς για να έχει μια καλή τύχη στο πρωτάθλημα θα χρειαστεί σταθερότητα στην αμυντική θωράκιση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ