aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Γεμάτος όρεξη ο Σανγκόι»

«Γεμάτος όρεξη ο Σανγκόι»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η ποδοσφαιρική αξία του Γκαστόν Σανγκόι δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Το ερώτημα όμως, μετά από το μεγάλο διάστημα απραξίας του (από τον περασμένο Οκτώβριο συγκεκριμένα), είναι σε ποια κατάσταση βρίσκεται. Από τη στιγμή λοιπόν που πέρασε από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, ψάξαμε να βρούμε τις πρώτες ενδείξεις. Έτσι, ρωτήσαμε το μέλος του γραφείου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρη Λάζο, και πήραμε απάντηση για τα δείγματα γραφής του μεγάλου αποκτήματος των ερυθρολεύκων.

«Το αποτέλεσμα του εργομετρικού ελέγχου είναι ικανοποιητικό για τα δεδομένα της εποχής, ενώ δεν υπάρχει θέμα τραυματισμού. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τη συμμετοχή του στην προετοιμασία της ομάδας μας θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει στην ερχόμενη σεζόν», δήλωσε στην «Goal News».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του από την παρουσία του Αργεντινού στην Κύπρο: «Δείχνει γεμάτος όρεξη να πιάσει δουλειά και να παίξει ποδόσφαιρο, γεγονός που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Τα άλλα θα τα δούμε στο γήπεδο».

Από εκεί και πέρα, ο Λάζος δήλωσε ότι πλέον απουσιάζουν μόνο δύο ποδοσφαιριστές από την προετοιμασία και πρόσθεσε: «Ο Ντίμιταρ Μακρίεφ θα έρθει την Κυριακή, ενώ εντός των ημερών αναμένουμε και τον Έλιο Ρόκε».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας: «Για τα δεδομένα της εποχής υπάρχει αυξητική πορεία, κάτι που μας δημιουργεί αισιοδοξία για τη συνέχεια. Υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών μας και ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί με καλό ρυθμό η διάθεση των εισιτηρίων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ