aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓεμάτη, έμπειρη και ταλαντούχα μεσαία γραμμή

Γεμάτη, έμπειρη και ταλαντούχα μεσαία γραμμή

Η έκπληξη με την επάνοδο του Μιγκέλ Μπεντόγια στην ενεργό δράση, στέλνει το μήνυμα πως ο Απόλλων έχει επιλογές για όλες τις θέσεις. Ειδικά στη μεσαία γραμμή, το τελευταίο διάστημα, πέραν από τους μόνιμους Σατσέτι, Άλεφ και Ντα Σίλβα, οι κυανόλευκοι με την παρουσία των Μπεντόγια, Άλαν, Μαρτίνες και Σπόλιαριτς, φανέρωσαν πολλές δυνατότητες.

Ο Μπεντόγια ξαναβρίσκει τον εαυτό του και είναι ο μέσος που μπορεί να βγει από τα πλάγια και να αναστατώσει την αντίπαλη άμυνα. Μπορεί ακόμη να βοηθήσει και δημιουργικά. Ο Άλαν, αν και άργησε να δείξει τις δυνατότητές του, πρόκειται για ικανότατο μέσο με πολλά χαρίσματα και είναι σίγουρο πως θα φανεί χρήσιμη στη συνέχεια η παρουσία του.

Είναι γνωστή η αξία του Μαρτίνες, ξέρει μπάλα και δεν έχει σημασία πως άργησε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Ο χρόνος «αναμονής», τον έχει ωριμάσει και ήδη έχει αρχίσει να ανεβάζει ταχύτητα. Όσον αφορά στον Σπόλιαριτς, μαθαίνει, ωριμάζει και στην πορεία θα χρειαστεί και αυτός παίρνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Δείχνει έτοιμος και ο Αυγουστή τον εμπιστεύεται, φτάνει και ο ίδιος να δείχνει συνεχώς σημάδια βελτίωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ