aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓάντι η διακοπή για ανασύνταξη

Γάντι η διακοπή για ανασύνταξη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ήττα από την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν και στην ΑΕΛ κοιτάζουν προς την επόμενη μέρα. Τα λάθη που έγιναν, δεν πρέπει να επαναληφθούν, για να μην υποχωρήσει κι άλλο η ομάδα και να τσαλακώνεται η εικόνα της, όπως έγινε προχθές σ’ ένα τετράλεπτο μέσα.

Βρισκόμαστε μόλις στην 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η πρώτη ήττα, όσο και αν στεναχώρησε τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και τον κόσμο, με όποιο τρόπο και αν ήλθε, δεν πάει να πει ότι η ΑΕΛ θα ψηλώσει λευκή σημαία.

Άλλωστε στα δύσκολα καλείται να δείξει χαρακτήρα και να αντεπιτεθεί για να μην χαθεί άλλο έδαφος. Φυσικά, η αλήθεια είναι πως αν δεν επροηγείτο η απώλεια των δύο βαθμών στο ματς με την ΑΕΖ, ίσως να μην ενοχλούσε τόσο πολύ η ήττα στη Λάρνακα. Οι γαλαζοκίτρινοι ουσιαστικά στέκουν πιο πολύ στους χαμένους εντός έδρας βαθμούς με τον Εθνικό και την ΑΕΖ.

Εκεί που έφθασε όμως η ΑΕΛ, μόνο τυχαία δεν είναι και κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί πως η τρίτη θέση στην οποία βρίσκεται σταθερά από την αρχή του πρωταθλήματος δεν της αξίζει. Απλά τώρα καλείται να σταθεί στα πόδια της και να επανέλθει δριμύτερη.

Η διακοπή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για ανασύνταξη, άλλωστε την χρειαζόταν, μετά από τρία παιχνίδια με ένταση σε διάστημα έξι ημερών. Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει βάλει πολλά στοιχεία στην ομάδα, τα οποία δεν δούλεψαν στον βαθμό που επέβαλλαν οι ανάγκες του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

Όμως δεν είναι και το τέλος του κόσμου, ούτε η μουρμούρα ωφελεί, ούτε ο μηδενισμός της προσπάθειας που έγινε και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί. Η ατυχία της ΑΕΛ είναι πως το περασμένο Σάββατο όλα κυλούσαν χωρίς να κινδυνεύει η εστία του Ρόμο, όμως η έλλειψη συγκέντρωσης ήταν αυτή που κατέστρεψε ό,τι με κόπο έκτισαν οι ποδοσφαιριστές στα προηγούμενα ογδόντα λεπτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ