aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Γάντι» για την ΑΕΚ

«Γάντι» για την ΑΕΚ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε καλύτερο σημείο δεν θα μπορούσε να ερχόταν η διακοπή του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ. Από τη μία έχει να αντιμετωπίσει ένα σωρό τραυματισμούς και από την άλλη την κόπωση που κουβαλά από τα συνεχόμενα παιχνίδια εντός και εκτός Κύπρου.

Η κούραση που έβγαλε σε κάποια διαστήματα στην αναμέτρηση με τον Ερμή (2-1), όπως και η έλλειψη φρεσκάδας, ήρθαν απολύτως φυσιολογικά. Έτσι, το γεγονός ότι το Σαββατοκύριακο που έρχεται δεν θα έχουν πρωτάθλημα είναι ό,τι καλύτερο για τον Αντόνι Ιραόλα και τους παίκτες του, μιας και θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν κάποιες ανάσες και να ανασυνταχθούν ενόψει της συνέχειας.

Στα θετικά του αγώνα με τους μαυροκόκκινους είναι ότι η ομάδα παρά την κούραση που είχε και το γεγονός ότι δεν είχε πολύ χρόνο για προετοιμασία, κατάφερε να βρει τον τρόπο να νικήσει και να πάρει πολύ σημαντικό και πολύτιμο τρίποντο. Μία νίκη που της δίνει αυτοπεποίθηση. Ένα τρίποντο κόντρα στην κούραση, τους τραυματισμούς και μία διαιτησία που προκάλεσε μπόλικο εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές.

Η τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει σωρό τραυματισμούς αυτή την περίοδο και η διακοπή θα δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και να τεθούν στη διάθεση του Βάσκου προπονητή ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα της Λάρνακας θα υποδεχτεί τη Δόξα στις 20 Οκτωβρίου και πέντε ημέρες αργότερα τη Λουντογκόρετς για το Γιουρόπα Λιγκ. Δυο σημαντικά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ ακολουθεί και το ντέρμπι εκτός έδρας με την Ανόρθωση.

Έτσι θα είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα της Λάρνακας να πάει στην τριάδα αυτών των αγώνων με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες από αγωνιστικής πλευράς, για να υπάρχουν και περισσότερες λύσεις. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Τολεμές, Τρισκόφσκι, Νάτσο Κάσες, Αντωνιάδης και Λαμπάν. Ενοχλήσεις είχαν από το παιχνίδι με τον Ερμή οι Ιωάννου και Τρουγιόλς, αλλά δεν φαίνεται εκ πρώτης να είναι κάτι ανησυχητικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ