aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓαλλία στο 1.90, Βραζιλία στο 2.10 στην BET ON ALFA

Γαλλία στο 1.90, Βραζιλία στο 2.10 στην BET ON ALFA

Με δύο πολύ μεγάλα ματς, εισέρχεται σήμερα στην προημιτελική φάση το Παγκόσμιο Κύπελλο και το ενδιαφέρον εκτοξεύεται στα ύψη. Ουρουγουάη-Γαλλία στις 17:00 και Βραζιλία-Βέλγιο στο ματς που χαρακτηρίζεται πρόωρος τελικός στις 21:00 συνθέτουν το σημερινό πρόγραμμα από το οποίο θα βγει το πρώτο ζευγάρι που θα συγκρουστεί μεταξύ του στην ημιτελική φάση.

H Bet on Alfa προσφέρει πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για τα δύο σημερινά ματς, τις οποίες μπορείτε να βρείτε online στο www.betonalfa.com.cy, καθώς και στα 65 πρακτορεία που διαθέτει Παγκύπρια. Απολαύστε το Παγκόσμιο Κύπελλο και μέσα από την πρωτοποριακή επιλογή Build & Bet που προσφέρει η Bet on Alfa, μέσω της οποίας μπορείτε να συνδυάσετε πολλές επιλογές από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των δύο σημερινών αγώνων:

17:00   ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΓΑΛΛΙΑ

Με μεγάλο ματς αρχίζει η προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες έχουν στόχο την πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης και τον πρώτο λόγο σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις έχει η Γαλλία με 1.90 για τη νίκη στο ενενηντάλεπτο. Στο 4.50 είναι η απόδοση για νίκη της Ουρουγουάης και στο 3.05 το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Στο 1.40 είναι η απόδοση για πρόκριση της Γαλλίας και στο 2.80 για πρόκριση της Ουρουγουάης, ενώ προσφέρονται αποδόσεις και για τη μέθοδο πρόκρισης για τις δύο ομάδες. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 2.55 και το under 2.5 goals 1.45, ενώ το Goal – Goal προσφέρεται στο 2.25.

Ο Λουίς Σουάρες με 5.20 είναι ο ποδοσφαιριστής που προβάλλει σαν ο επικρατέστερος για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα και ακολουθεί σε απόδοση ο αμφίβολος για τη συμμετοχή του Έντισον Καβάνι με 5.30. Στη συνέχεια ακολουθούν οι δύο Γάλλοι σταρ Μπαπέ και Γκριεζμάν με απόδοση 6.20 για να πετύχουν το πρώτο γκολ του αγώνα.

21:00   ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ

Το ματς που έχει τον τίτλο του πρόωρου τελικού καθώς θα μπορούσε κάλλιστα οι δύο ομάδες να φτάσουν μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Η Βραζιλία με απόδοση 2.10 έχει τον πρώτο λόγο στις στοιχηματικές αποδόσεις για τη νίκη, ενώ μπορείτε να βρείτε τη νίκη του Βελγίου με απόδοση 3.50 στην Bet on Alfa.

Στο 1.95 προσφέρεται το over 2.5 goals, στο 1.80 το under 2.5 goals, ενώ το Goal – Goal έχει απόδοση 1.80. Στο 1.55 προσφέρεται η πρόκριση της Βραζιλίας και στο 2.40 η πρόκριση του Βελγίου, ενώ προσφέρονται αποδόσεις και για τη μέθοδο της πρόκρισης.

Ο Νεϊμάρ με απόδοση 4.70, ο Ζεσούς με 5.20 και ο Λουκάκου με 5.90 είναι οι επικρατέστεροι ποδοσφαιριστές για να πετύχουν το πρώτο γκολ του αγώνα.

Από την BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ