aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Γαλαζοκίτρινο» ενδιαφέρον για τον Γκαζαριάν

«Γαλαζοκίτρινο» ενδιαφέρον για τον Γκαζαριάν

Μετά τον Ιβάν Κάρλος, η ΑΕΛ ετοιμάζεται για τη δεύτερη μετεγγραφική της κίνηση, αφού βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες επαφές με τον Αρμένιο αριστερό εξτρέμ Γκεβόργκ Γκαζαριάν, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και ως επιτελικός μέσος.

Ο 65 φορές διεθνής (11 γκολ) με την Εθνική Αρμενίας, 31άχρονος άσος άρχισε την καριέρα του το 2006 από την Πιουνίκ και το 2011 έπειτα από 117 συμμετοχές και 43 γκολ με την ομάδα του Ερεβάν μετακόμισε στη Μέταλουργκ, εκεί όπου συνολικά έχει 59 ματς και 6 γκολ. Από το καλοκαίρι του 2013, ως τον Μάρτη του 2014 έπαιξε ως δανεικός στην Σαχτέρ Καραγκάντι του Καζακστάν (3 συμμετοχές) και επέστρεψε στο Ντόνετσκ για τη Μέταλουργκ και ως το τέλος της σεζόν έπαιξε ακόμη δέκα ματς.

Όταν το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε αποχώρησε από την Ουκρανία λόγω πολιτικών και άλλων καταστάσεων και πήρε στον Ολυμπιακό. Το πέρασμά του από τους Πειραιώτες ήταν σύντομο και όχι αυτό που ήθελε καθώς  δεν κατάφερε να… πιάσει στο Λιμάνι (2014-15 / 3 συμμετοχές) αποχώρησε, με την Κέρκυρα να τον κάνει δικό της για το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2015-16 (8 συμμετοχές, 1 γκολ). Η θητεία του στην ομάδα του Ιονίου και κατ’ επέκταση στο ελληνικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε άμεσα, καθώς τον Ιανουάριο του 2016 πήγε μετεγγραφή στη Μαρίτιμο, η οποία προφανώς πίστεψε περισσότερο.

Τόσο που η ρήτρα αποχώρησής του από την ομάδα, τέθηκε στα 10.000.000 ευρώ. Στην ομάδα της Μαδέιρα παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2018, παίρνοντας χρόνο σε 57 παιχνίδια (5 γκολ). Tην περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Τσάβες μετρώντας 19 συμμετοχές και 3 γκολ και τώρα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μετεγγραφή του με την ομάδα της αρεσκείας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ