aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φύλλο και φτερό τη Στούμπρας»

«Φύλλο και φτερό τη Στούμπρας»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Δεν υπάρχει περίπτωση να αδιαφορήσουμε. Ο προπονητής μας θα κάνει φύλλο και φτερό τη Στούμπρας. Μπορεί να μην είμαστε 100% έτοιμοι, που είναι κάτι φυσιολογικό για την εποχή, όμως είμαστε αποφασισμένοι και φέτος να μπούμε στους ομίλους», δήλωσε από την Αυστρία ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου. Δεν αποκλείεται στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης όπου η Στούμπρας θα αντιμετωπίσει την Ατλάντας να βρεθεί ο Περικλής  Παπαπαναγή για να την παρακολουθήσει.

Διαβάστε επίσης: Ήττα για τον Απόλλωνα στο πρώτο φιλικό στην Αυστρία (pics &…

Το πρωτάθλημα Λιθουανίας βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη ο Σωφρόνης Αυγουστή μελετά κάθε λεπτομέρεια του επικείμενου αντιπάλου στο Γιουρόπα Λιγκ. Χθες οι κυανόλευκοι αντιμετώπισαν τη Λασκ Λιντζ στο πρώτο τους φιλικό στην Αυστρία. Το δεύτερο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη, με την κροατική Ίντερ Ζάπρεσιτς.

Διαβάστε επίσης: Θέλει ισάξιες, ίσως και καλύτερες επιλογές

Εν τω μεταξύ, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Τρεις ποδοσφαιριστές θέλουν στον Απόλλωνα και οι επαφές είναι σε καλό δρόμο. Εδώ και μερικές μέρες έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τον αριστερό μπακ, όμως αν δεν πέσουν οι υπογραφές, δεν θα προκύψει ανακοίνωση. Το κοσκίνισμα είχε αρχίσει αμέσως μετά τον τελικό του κυπέλλου, όταν αποφασίστηκε πως δεν θα συνέχιζε ο Σαντάνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εμπόδιο για να ανακοινωθεί ο νέος ποδοσφαιριστής είναι το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του, μέχρι το τέλος του μήνα. Θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθεί ο δεξιός επιθετικός και ο επιτελικός μέσος.

«Περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις. Σίγουρα θα υπάρχουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες για να ενισχυθεί η ομάδα και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε πρωτάθλημα και κύπελλο», συμπλήρωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ