aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦυλάκιση 4 μηνών με αναστολή στον Κυριακό Γιάγκου για την υπόθεση Ουζόχο

Φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή στον Κυριακό Γιάγκου για την υπόθεση Ουζόχο

Φυλάκιση τεσσάρων (4) μηνών με αναστολή τριών ετών επιβλήθηκε στο Δρ. Κυριακό Γιάγκου για την πολύκροτη υπόθεση με το δελτίο υγείας του πρώην τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο.

Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστου, που παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε σε σχέση με την παράτυπη έκδοση δελτίου υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα που αφορούσαν το αδίκημα της πλαστογραφίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, παρευρέθηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας όπου και άκουσε την πονή του.

Ο δικαστής, πριν την ανακοίνωση της ποινής παρέπεμψε σε παλαιότερες υποθέσεις που αφορούν παρόμοια αδικήματα, αναφέροντας πως η ποινή φυλάκισης επιβάλλεται μόνο όταν κρίνεται αναπόφευκτη. Όπως τόνισε «λαμβάνω υπόψη μου το λευκό ποινικό μητρώο του κατηγορουμένου με επαγγελματική σταδιοδρομία και το δικαστήριο δικαιολογείται να τον αντιμετωπίσει με επιείκεια»

Υπενθυμίζουμε ότι στις 11 Οκτωβρίου, όπως λέχθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας από την κατηγορούσα αρχή, δεν ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για την έκδοση του Δελτίου Υγείας του Φράνσις Ουζόχο. «Τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για το Δελτίο Υγείας του Φράνσις Ουζόχο ήταν του Νικόλα Στεφανέλι», ήταν η θέση της Κατηγορούσας Αρχής κατά την ανάγνωση των γεγονότων στην υπόθεση.

Το Goal.com.cy βρέθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας και σας ενημέρωσε για την ποινή που επιβλήθηκε στον Δρ. Κυριακό Γιάγκου.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ