aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦτηνά, ελάχιστα και… ανάρπαστα

Φτηνά, ελάχιστα και… ανάρπαστα

Η Εταιρεία Απόλλων ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ θα αρχίσει το πρωί της Πέμπτης (27/04) από το Apollon Official Store.

Οι τιμές έχουν καθοριστεί από την γηπεδούχο ως ακολούθως: Κανονικό: €10. Μαθητικό: €5 και Παιδικό: €1. Παιδιά κάτω των 12 ετών πρέπει απαραίτητα να έχουν παιδικό εισιτήριο για να εισέρχονται στο γήπεδο. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Ωράριο Λειτουργίας Apollon Official Store: Πέμπτη (27/04): 09:00-13:00 & 15:00 – 19:00 (προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας). Παρασκευή (28/04):  09:00 – 19:00 (προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας μέχρι τις 15:00). Σάββατο (29/04): 09:00 – 14:30

720 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΤΑΛΟ. Για την κερκίδα των φιλοξενουμένων αναλογούν 720 εισιτήρια (10% της χωρητικότητας του σταδίου). Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Βόρεια κερκίδα του σταδίου (όνομα κερκίδας «Λάρνακα»). Για τους φίλους της ομάδας μας θα ανοίξει η Είσοδος 4 στις 14:30.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΑΣ: Ο κάτοχος του εισιτηρίου του αγώνα θα είναι υποχρεωμένος να καταγράψει πάνω στο εισιτήριο τον αριθμό της πολιτικής του ταυτότητας, καθώς επίσης και να επιδείξει την ταυτότητα του κατά την είσοδο του στο γηπέδου, έτσι ώστε να υπάρχει ταυτοποίηση εισιτηρίου/στοιχείων από τις αρχές του γηπέδου.

Άτομα τα οποία δεν θα προσκομίσουν την πολιτική τους ταυτότητα στο «ΑΕΚ ARENA» δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος από τις αρχές του γηπέδου, ακόμα και αν έχουν στην κατοχή τους το εισιτήριο του αγώνα. Τις επόμενες ήμερες θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία με οδηγίες σχετικά με το δρομολόγιο το οποίο πρέπει να ακολουθήσουν οι φίλαθλοι μας προς το γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ