aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φτερά» που του δίνουν… φτερά!

«Φτερά» που του δίνουν… φτερά!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν είναι υπερβολή πως στο παιχνίδι που «σώθηκαν» οι τρεις βαθμοί, αυτό με την ΑΕΚ δηλαδή, πολύ καλή απόδοση είχαν οι ακραίοι αμυντικοί, ο Γιώργος Βασιλείου από τα αριστερά και ο Μάριο Σέρζιο από τα δεξιά. Ο πρώτος σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Απόλλωνα και δικαιολογημένα το πανηγύρισε έντονα.

Έβγαλε πάθος, είχε σωστές τοποθετήσεις, βοηθώντας και επιθετικά. Αν έγινε αλλαγή προς το τέλος, αυτό αποφασίστηκε από τον Σωφρόνη Αυγουστή για λόγους τακτικής. Όσον αφορά στον Σέρζιο, αποδείχθηκε ο πολυτιμότερος του αγώνα. Συνεχείς πλαγιοκοπήσεις, καλό κράτημα της μπάλας, ορθόδοξο ανέβασμα εκεί και όταν έπρεπε.

Με την εμπειρία του έκλεισε τους διαδρόμους και δεν απειλήθηκε ο Απόλλων από την πλευρά του, ενώ από δικές του τελικές πάσες ήλθε πρώτα το γκολ στο 90’+1 και στο 90’+3, το νικητήριο. Όταν οι ακραίοι έχουν τόσο έντονη επιθετική δραστηριότητα, η ομάδα μπορεί να πάρει αυτό που θέλει, όπως αποδείχθηκε το περασμένο Σάββατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ