aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦταίει και ο... Χατζηπετρής

Φταίει και ο… Χατζηπετρής

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με άμυνα που μοιάζει με νηπιαγωγείο, όπως την χαρακτήρισε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά το 2-3 από τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», οι πιθανότητες της ΑΕΛ να έχει παρόμοια πορεία με την περσινή είναι περιορισμένες.

Όταν κάνεις την ολική ανατροπή (από 0-1 σε 2-1), καλείσαι να δείξεις χαρακτήρα. Αντί αυτού, η ομάδα της Λεμεσού έκανε χαρακίρι. Μέσα σε ένα εφτάλεπτο γονάτισε και έχασε από την αντίπαλό της, με λάθη στην άμυνα που δεν επιτρέπονται.

Με τέτοιες εμφανίσεις και ατομικές επιδόσεις, δεν μπορεί να φτάσουν πουθενά οι περσινοί κυπελλούχοι. Ο Κέρκεζ τα είχε με τους ποδοσφαιριστές του, όμως και ο ίδιος έχει την ευθύνη να επιβάλει δια πυρός και σιδήρου την αγωνιστική πειθαρχία και να μην επιτρέψει άλλες παρόμοιες εμφανίσεις.

Και οι τέσσερις στην άμυνα, δεν βρέθηκαν στην καλύτερή τους ημέρα, αλλά χωρίς να είναι δικαιολογία δεν υπήρχε και υποστήριξη από τους μέσους. Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Ζντραφκόσκι (ίσως να έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν έχει υπογράψει επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ και ενώ λήγει το συμβόλαιό του τον ερχόμενο Μάιο).

Ο Γκαζαριάν είναι πίσω, ενώ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ούτε ο Χουράδο. Βέβαια, όπως αποδεικνύεται στοιχίζει η απουσία του Αντάμοβιτς, ενώ για τη συνέχεια θα έχει εκτός και τον Αβραάμ.

Είναι νωρίς για «να αρχίσουν τα όργανα» της αυστηρής κριτικής, όμως η αποτυχία με τη Νέα Σαλαμίνα αγγίζει όλους, εκτός από τους 150 φίλους της ΑΕΛ, που έκαναν το ταξίδι στη Λάρνακα και επέστρεψαν στεναχωρημένοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ