aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φρένο» στις... ατελείωτες προεδρικές θητείες βάζει η UEFA

«Φρένο» στις… ατελείωτες προεδρικές θητείες βάζει η UEFA

Τρεις θητείες ή συνολικά 12 χρόνια, είναι πλέον το όριο στο οποίο μπορεί να βρεθεί κάποιος στον προεδρικό θώκο της UEFA. Αυτή είναι και η πιο σημαντική μεταρρύθμιση που εγκρίθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής τής Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας.

Εκτός από τους πρόεδρους, στον συγκεκριμένο περιορισμό υπόκεινται και τα μέλη της εκτελεστικής, στην οποία θα μετέχουν εφεξής και δύο εκπρόσωποι της Ενωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA).

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την ομόφωνη απόφαση στήριξης των μεταρρυθμίσεων, τις οποίες θεωρώ απαραίτητες για την ενίσχυση της UEFA. Είμαι βέβαιος ότι τα μέλη μας θα αγκαλιάσουν τις αλλαγής αυτές, ώστε να δημιουργήσουμε ένα πιο δυνατό και πιο διαφανές σώμα, για το καλό του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου» είπε ο νέος πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν. Οι αλλαγές αναμένεται να ψηφιστούν στο ετήσιο κογκρέσο της Συνομοσπονδίας, στις 5 Απριλίου στη Φινλανδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ