aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φρένο» στην… κατηφόρα

«Φρένο» στην… κατηφόρα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με 15 βαθμούς σε 11 παιχνίδια, η ΑΕΚ έχει πάρα πολλά που πρέπει να διορθώσει ώστε να μπει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών. Δεν είναι εύκολο μιας και θα τα πει με τον ανεβασμένο Απόλλωνα την Κυριακή, όμως δεν έχει άλλη επιλογή. Καλείται να γυρίσει τον… διακόπτη και να κερδίσει. Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο. Η διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί για να βελτιωθεί η κατάσταση και ο κόσμος να δει μία άλλην ΑΕΚ στη Λεμεσό.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει τις απουσίες των Ακοράν και Σπόλιαριτς. Ο Βάσκος τεχνικός σήμερα το μεσημέρι θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και θα αναφερθεί στο ιατρικό δελτίο. Θα μιλήσει για το επικείμενο παιχνίδι, αλλά και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά και την ήττα από την Ανόρθωση.

Θυμίζουμε ότι ο Ιδιάκεθ δεν θα έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του μιας και συμπλήρωσε κάρτες. Λογικά θα γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ίσως και αλλαγή σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα. Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ είτε παίζοντας με τέσσερις ή με τρεις στην άμυνα, η απόδοσή της δεν βελτιώνεται. Κυμαίνεται στη μετριότητα και αυτό είναι κάτι που της στοιχίζει βαθμούς, αγωνιστική σταθερότητα και ψυχολογία.

Μετά τον Απόλλωνα, θα αντιμετωπίσει την Πάφο εντός και την Ομόνοια εκτός έδρας. Παιχνίδια δύσκολα και που καλείται να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται για να μην χάσει την επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ