aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φρένο» στη Μαρσέιγ από τη Μονακό! (video)

«Φρένο» στη Μαρσέιγ από τη Μονακό! (video)

«Στάση» για την Μαρσέιγ! Μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες, οι Μασσαλοί δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο κόντρα στην Μονακό, μένοντας στο 2-2. Από την άλλη μεριά δε, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ παρέμεινε αήττητη για 8η σερί αγωνιστική. Φανταστικό το ματς σε όλη τη διάρκειά του, από την αρχή μέχρι το τέλος! Η Μονακό… πάγωσε το «Βελοντρόμ» μόλις στο 4ο λεπτό καθώς ο Κεϊτά Μπαλντέ άνοιξε το σκορ, ωστόσο η απάντηση της Μαρσέιγ ήταν άμεση καθώς ο Ραμί έφερε το ματς στα ίσα.

Ο ρυθμός ήταν τρομερός, τα δυνατά μαρκαρίσματα δεν έλειπαν ούτε και οι χαμένες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε το ίδιο εντυπωσιακά με το πρώτο. Ο Ζερμέν στο 47’ έδωσε προβάδισμα στη Μαρσέιγ, κάνοντας την ανατροπή αλλά τέσσερα λεπτά μετά ο Φαμπίνιο έγραψε το 2-2. Ένα σκορ το οποίο δεν έμελλε να αλλάξει μέχρι το φινάλε παρά τις ευκαιρίες των δύο ομάδων και κυρίως των γηπεδούχων. Ο Μήτρογλου μπήκε αλλαγή στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, αντικαθιστώντας τον Ζερμέν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ