aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦρένο για Αταλάντα και… χαμόγελα για Ίντερ

Φρένο για Αταλάντα και… χαμόγελα για Ίντερ

Γκέλα για Αταλάντα. Η Σασουόλο δεν μάσησε στο Μπέργκαμο (1-1), παίρνοντας βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός στο… τελικό ταμείο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Serie A.

Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς την έξοδο στην Ευρώπη και με αυτό το αποτέλεσμα έχει τη δυνατότητα να τους πλησιάσει η Ίντερ, που παίζει την Κυριακή με την Κροτόνε.

Ο Πελγκρίνι άνοιξε το σκορ στο 36′ ύστερα από ωραία αντεπίθεση των φιλοξενούμενων και η απάντηση ήρθε από τον Κρισάντε στο 73’΄με καρφωτή κεφαλιά, με τον πορτιέρο της Σασουόλο να μην καταφέρνει να αποκρούσει και ενώ η μπάλα πήγε σχεδόν πάνω του.

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στην Έμπολι και την Πεσκάρα, αλλά οι γηπεδούχοι μπορούν να νιώθουν μεν ότι έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν πιο κοντά στον στόχο τους, αλλά η απόσταση από την Κροτόνε είναι σημαντική. Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν πολύ χαμηλά και δύσκολα θα καταφέρουν να… αναστηθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ