aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φρέναρε» η Ρόμα, «γκαζώνει» η Λάτσιο! (vids)

«Φρέναρε» η Ρόμα, «γκαζώνει» η Λάτσιο! (vids)

Βίοι αντίθετοι για τις δύο εκπροσώπους της ιταλικής πρωτεύουσας, αφού η Ρόμα υποχρεώθηκε σε οδυνηρή ήττα από την Αταλάντα (2-1), ενώ η Λάτσιο με το εύκολο 3-1 επί της Τζένοα επέκτεινε το αήττητο σερί της στα 8 παιχνίδια!

Στο τρόπαιο του πρωταθλητή μπορεί πια κάλλιστα να μπει από τώρα η ασπρόμαυρη κορδέλα της Γιουβέντους. Κι αυτό γιατί όλοι οι διώκτες της «Μεγάλης Κυρίας» δείχνουν ασόβαροι και «λίγοι» στα δύσκολα. Ένα κλασικό τέτοιο παράδειγμα είναι η Ρόμα, η ομάδα με το πιο soft μέταλλο από αυτές που κάνουν πρωταθλητισμό στην Ιταλία.

Η ομάδα του Σπαλέτι πήγε στο Μπέργκαμο για το απόλυτο crash test με την σούπερ φορμαρισμένη Αταλάντα, όμως μολονότι όλα της πήγαν βολικά, κατάφερε να αυτοκτονήσει και να μείνει στο -7 από την κορυφή.

Ο Περότι άνοιξε με πέναλτι το σκορ (40’, 0-1), όμως στην επανάληψη η εκπληκτική ομάδα του Γκασπερίνι που είναι πια στον ένα βαθμό από την δεύτερη θέση «γύρισε» το παιχνίδι και με πέναλτι του Κεσιέ στην εκπνοή πέτυχε την 6η νίκη της στα 7 τελευταία παιχνίδια (2-1)!

Την ίδια ώρα οι έτεροι Ρωμαίοι είναι σε εμφανώς καλύτερα φεγγάρια. Η Λάτσιο του Σιμόνε Ιντσάγκι έμεινε αήττητη για 8ο σερί ματς, έπαιξε ξανά όμορφο ποδόσφαιρο και με το καθαρό 3-1 επί της Τζένοα βλέπει Champions League μετά από πολλά χρόνια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 13ης αγωνιστικής στην Serie A

Αταλάντα – Ρόμα 2-1

(62’ Καλντάρα, 90’ πεν. Κεσιέ / 40’ πεν. Περότι)

Μπολόνια – Παλέρμο 3-1

(20’ Ντέστρο, 67’ Τζεμαΐλι, 72’ Βιβιάνι / 9’ Νεστερόφσκι)

Κροτόνε – Τορίνο 0-2

(80’, 89’ Μπελότι)

Λάτσιο – Τζένοα 3-1

(11’ Φελίπε Άντερσον, 58’ πεν. Μπίλια, 66’ Ουάλας / 52’ Οκάμπος)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ