aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦρέισα: «Ο Μέσι έχει αποφασίσει να μείνει στην Μπαρτσελόνα»

Φρέισα: «Ο Μέσι έχει αποφασίσει να μείνει στην Μπαρτσελόνα»

Αρκετές είναι οι φήμες που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Βαρκελώνη, ενώ και τα μεταγραφικά σενάρια που τον στέλνουν στις Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν δίνουν και παίρνουν.

Παρ’ όλα αυτά ο Τόνι Φρέισα ο οποίος διεκδικεί τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα, δήλωσε με βεβαιότητα πως ο «Λίο» θα παραμείνει στην ομάδα, λόγω συναισθηματικού δεσίματος μαζί της.

«Η μεγαλύτερη απόδειξη είναι να τον βλέπεις να χαμογελά και να αγκαλιάζει τους συμπαίκτες του, όπως τις προάλλες. Είμαι πεπεισμένος ότι αποφάσισε να μείνει εδώ στη Βαρκελώνη, με την οικογένειά του.

Και για να παραμείνει ο Μέσι στην Μπάρτσα, είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα οφείλεται σε χρήματα, αλλά σε «συναίσθημα» και σε αθλητική πρόταση. Είχα πάντα μια καλή σχέση μαζί του και με την οικογένειά του.

Στην πραγματικότητα, στέλνω μηνύματα με τον πατέρα του αυτές τις μέρες. Και αυτό σημαίνει ότι ο Μέσι θα μείνει για πάντα στην Μπαρτσελόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ