aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦρανσίς Ουζόχο για την Ανόρθωση (video)

Φρανσίς Ουζόχο για την Ανόρθωση (video)

Μετά το ναυάγιο λόγω οικονομικού στις επαφές της Ανόρθωσης με τον Ντίντερικ Μπουρ, η ομάδα της Αμμοχώστου έστρεψε αλλού την προσοχή της και δεν αποκλείεται μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει να είναι και αυτή του Φρανσίς Ουζόχο (Francis Uzoho), το οποίο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «cadenaser.com» στέλνει στην Κύπρο…

Ο 20χρονος Νιγηριανός τερματοφύλακας ανήκει στη Λα Κορούνια από τον Γενάρη του 2017, όμως είναι δανεικός στην Έλτσε, με την οποία δεν έχει καταφέρει να πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής και ζήτησε όπως αποχωρήσει για να βρει ομάδα που θα αγωνίζεται περισσότερο.

Στις 15/10/2017 έγινε ο νεότερος ξένος τερματοφύλακας που παίζει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Και παρότι «ψαρωμένος», έκανε τέσσερις μεγάλες επεμβάσεις στο 0-0 της Λα Κορούνια με την Εϊμπάρ. «Είναι το ματς που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου» είπε τότε.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, με το ντεμπούτο του να καταγράφεται στις 14 Νοεμβρίου 2017 σε φιλικό κόντρα στην Αργεντινή! Είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο και δεν δέχτηκε γκολ στο εντυπωσιακό 4-2 της ομάδας του.

Στο πρόσφατο Μουντιάλ ήταν η μεγάλη έκπληξη όταν ο –μακράν- νεότερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης. Πριν καν συμπληρώσει τα 20 χρόνια του, επωμίστηκε ένα τεράστιο βάρος στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Και δεν «μάσησε». Στην ήττα από την Κροατία (0-2) δέχτηκε γκολ από σπόντα και από πέναλτι, ενώ απέναντι στους Ισλανδούς κράτησε ανέπαφη την εστία του. Βοήθησε και το τεράστιο κορμί του, ύψους 196 εκατοστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ