aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φράκαρε» στο Λιντς η Τσέλσι! (vid)

«Φράκαρε» στο Λιντς η Τσέλσι! (vid)

Λιντς και Τσέλσι έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση του «Έλαντ Ρόουντ», με την οποία άνοιξε η αυλαία της 28ης αγωνιστικής στην Premier League.

Οι «μπλε», μετά από δύο σερί «τρίποντα» απέναντι στις δύο ομάδες του Λίβερπουλ, την ομώνυμη και την Έβερτον, δεν κατάφεραν να πάρουν το «διπλό», που θα τους έφερνε σε θέση ισχύος στην τετράδα και το Champions League, και παραμέναν… αγχωμένοι, καθώς καραδοκούν πάντα Γουέστ Χαμ, Έβερτον και Τότεναμ, που έχουν και παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ, συγκεκριμένα, έχει πια στην 4η θέση 50 βαθμούς -τρεις λιγότερους από την 3η Λέστερ- τα «σφυριά» έχουν 48 (παίζουν την Κυριακή με τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ), τα «ζαχαρωτά» 46 και τα «σπιρούνια», που έχουν το λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ, 45. Η Λίβερπουλ, να θυμίσουμε, είναι πιο κάτω, στην 8η θέση (!), με 43 βαθμούς.

Σχεδόν… όλα έγιναν στο Λιντς στο πρώτο τέταρτο του αγώνα! Στο 7′ ο Ρόμπερτς σκόραρε για τη Λιντς, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Γιορέντε παραλίγο να πετύχει ένα απίστευτο αυτογκόλ, με το οριζόντιο δοκάρι να σώζει τους γηπεδούχους. Στο 15′, δε, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το… σωστό δοκάρι, με το φαλτσαριστό σουτ του Ρόμπερτς να τραντάζει εκείνο της Τσέλσι!

Από εκεί και πέρα και παρότι το παιχνίδι είχε ρυθμό, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με το 0-0 να μένει ως το φινάλε.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ