aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦοβούνται οι παίκτες της Ρεάλ!

Φοβούνται οι παίκτες της Ρεάλ!

Η επικείμενη εφαρμογή του άρθρου 155, με συνέπεια την κατάργηση των διοικήσεων των ισπανικών ημιαυτόνομων περιοχών και τη διεξαγωγή εκλογών στις περιφέρειες, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην Καταλονία και πλέον υπάρχει φόβος για ακραίες αντιδράσεις που μέχρι στιγμής έχουν αποφευχθεί.

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται η απόφαση από την ισπανική κυβέρνηση και σε περίπτωση που… πατήσει τελικά το κουμπί, θα είναι τουλάχιστον… προκλητικό να τριγυρνάει ένα πούλμαν με το σήμα της βασίλισσας μέσα στην Καταλονία. Αυτός είναι και ο λόγος που το τμήμα ασφαλείας της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε να μην μεταβεί με το πούλμαν της ομάδας στην Χιρόνα για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά η αποστολή να μεταβεί αεροπορικώς.

«Δεν θα το πάρουμε ούτε στο Clasico. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Εάν θα υπάρχει εθνική αστυνομία, φρουρά αν θα ισχύσει το άρθρο 155 και θα έχουμε εντάσεις. Τα πάντα είναι στον αέρα», σχολίασαν από την Ρεάλ Μαδρίτης με τους παίκτες να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για την προσωπική τους ασφάλεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ