aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦόβος και τρόμος η Ντόρτμουντ! (video)

Φόβος και τρόμος η Ντόρτμουντ! (video)

Αυτή η Ντόρτμουντ… προκαλεί τρόμο και μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή της Bundesliga. Η ομάδα της Βεστφαλίας διέσυρε με σκορ 6-1 τη Γκλάντμπαχ στο «Signal Iduna Park», που ήταν κατάμεστο, και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από έξι αγωνιστικές. Η Μπορούσια βρίσκεται στο +2 από τη Χόφενχαϊμ, η οποία την ακολουθεί και στο +3 από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία δεν «πατάει» καλά στο ξεκίνημα της σεζόν.

Δύο ήταν οι πρωταγωνιστές της εντυπωσιακής νίκης της αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έκανε χατ-τρικ, φτάνοντας τα οχτώ γκολ σε έξι παιχνίδια, ενώ άλλα δύο τέρματα σημείωσε ο Μαξιμίλιαν Φίλιπ, ο οποίος έφτασε τα τέσσερα στο πρωτάθλημα. Το όνομά του έγραψε στον πίνακα των σκόρερ και ο Γιούλιαν Βάιγκλ (79’).

Το παιχνίδι πέρασε στην ιστορία, αφού για πρώτη φορά φέτος η Μπορούσια δέχθηκε γκολ και θύτης ήταν ο Λαρς Στιντλ. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε ένα ακόμη παιχνίδι, αγωνίστηκε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 83ο λεπτό από τον Μπάρτρα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ