aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦόβοι για νυστέρι στον Γκόμεζ στη Λίβερπουλ

Φόβοι για νυστέρι στον Γκόμεζ στη Λίβερπουλ

Τα προβλήματα τραυματισμών που ταλανίζουν την άμυνα της Λίβερπουλ το τελευταίο διάστημα είναι πάμπολα. Μάλιστα, στα τελευταία ματς έχουν επιστρατευτεί οι Τζέιμς Μίλνερ, Φαμπίνιο και Τζόρνταν Χέντερσον για να καλύψουν το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο μεγαλύτερος άτυχος της υπόθεσης είναι ο Τζο Γκόμεζ που είναι εκτός δράσης από τον Δεκέμβριο, ενώ η Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ αναμένεται να επιστρέψει σε 10-15 μέρες. Από την άλλη, ο Ναθάνιελ Κλάιν είναι δανεικός στην Μπόρνμουθ μέχρι το καλοκαίρι.

Όμως, η κατάσταση του Άγγλου μπακ/στόπερ δεν δείχνει ιδιαίτερη βελτίωση. Ο 21χρονος είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι στο ματς κόντρα στην Μπέρνλι και θα έπρεπε να έχει επιστρέψει στη δράση. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως χρειάζεται ακόμα αρκετό διάστημα ώστε να αναρώσει πλήρως. Μάλιστα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ ίσως να χρειαστεί ο νεαρός να ξαπλώσει στο χειρουργικό κρεβάτι για ακόμα μία φορά στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γερμανός:

«Δεν πάει ακριβώς όπως θα θέλαμε. Χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Θα δούμε τι θα κάνουμε ακριβώς. Υπήρχαν στιγμές που είπαμε θα κάνουμε αυτό ή το άλλο. Θα πάρει καιρό. Δεν μπορούμε να πούμε παραπάνω. Είναι πιθανό να γίνει κάποια επέμβαση. Δεν ξέρω. Θα το δούμε».

Τη φετινή σεζόν ο Γκόμεζ έχει αγωνιστεί συνολικά σε 18 αναμετρήσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φαανέλα της Λίβερπουλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ