aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦόβοι... αποχώρησης του Κόντε απ' την Τσέλσι!

Φόβοι… αποχώρησης του Κόντε απ’ την Τσέλσι!

Ολοένα και μεγαλώνουν οι φόβοι στις τάξεις της Τσέλσι για πιθανή αποχώρηση του τεχνικού Αντόνιο Κόντε, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sun». O Ιταλός προπονητής της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, δυσαρεστημένος από τις… μη μετεγγραφές των «μπλε» στην παρούσα μεταγραφική περίοδο αργεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, γεγονός που τρομοκρατεί τους πρωταθλητές Αγγλίας. 

Οι συζητήσεις του με τους διοικούντες την Τσέλσι έχουν σταματήσει και στο περιβάλλον τον «μπλε» υπάρχει μεγάλη ανησυχία σχετικά με το μέλλον του έμπειρου προπονητή που τους οδήγησε πέρυσι στην κορυφή της Premier League.

Ένα εμπόδιο είναι σίγουρα το οικονομικό. Οι απολαβές του αναμένεται να είναι πολύ υψηλές δεδομένης της επιτυχίας του πέρυσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αλλά οι Λονδρέζοι δεν έχουν πρόβλημα να τις ικανοποιήσουν, ωστόσο τι γίνεται με τις μεταγραφές; Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο έμπειρος κόουτς είναι φανερά απογοητευμένος με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, κυρίως σε ότι αφορά την ενίσχυση της γραμμής κρούσης!

Ο Ρομέλου Λουκάκου έκλεισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Λεονάρντο Μποονύτσι στη Μίλαν, ενώ φήμες θέλουν την Γιουβέντους να απορρίπτει την πρόταση 61 εκατομμυρίων που κατέθεσαν οι «μπλε» για τον Άλεξ Σάντρο. Όσο δεν βάζει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, τόσο γιγαντώνεται η ανησυχία στις τάξεις της Τσέλσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ