aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φοβήθηκαν» την ΑΕΛ: «Άτυχος ο Άρης» (τα ελλαδικά ΜΜΕ για την κλήρωση)

«Φοβήθηκαν» την ΑΕΛ: «Άτυχος ο Άρης» (τα ελλαδικά ΜΜΕ για την κλήρωση)

Ελληνοκυπριακή… μάχη προέκυψε μετά την κλήρωση για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η ΑΕΛ θα αναμετρηθεί με τον Άρη, και το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη στις 25 Ιουλίου, ενώ ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα στην Κύπρο.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε πως… είδαν την κλήρωση τα ΜΜΕ της Ελλάδας καθώς η ιστοσελίδα μας μάζεψε τα σημαντικά ρεπορτάζ που αναφέρονται στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.

«Gazzetta.gr»: «Είχε 1 στις 6 πιθανότητες να πέσει στην θεωρητικά πιο δύσκολη από τις πιθανές αντιπάλους! Και ο Άρης έπεσε σε αυτήν… Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κληρώθηκε με την ΑΕΛ Λεμεσού για τον 2ο προκριματικό του Europa League και θα την αντιμετωπίσει την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Ο Άρης ο οποίος επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από οκτώ χρόνια δεν στάθηκε τυχερός μιας και θα μπορούσε να είχε πολύ πιο εύκολο αντίπαλο σε σχέση με την κυπριακή ομάδα».

«Sdna.gr»: «Ποια είναι η ΑΕΛ Λεμεσού; Από τις αρχαιότερες ομάδες της Κύπρου και με ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, ενώ πέρυσι κατέκτησε το κύπελλο».

«Sportime.gr»: «Ουσιαστικά η κλήρωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως βατή, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που θα μπορούσε να κληρωθεί απέναντι στον Άρη. Αναλογικά με τις υπόλοιπες… επιλογές, αυτή της κυπριακής ομάδας θεωρείται δύσκολη, αφού υπήρξαν αδύναμες θεωρητικά ομάδες και ζευγάρια που τελικά δεν έπεσαν με τους “κιτρινόμαυρους”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ