aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦουλάρει για το «comeback» του Μπέιλ η Τότεναμ

Φουλάρει για το «comeback» του Μπέιλ η Τότεναμ

Έξι χρόνια και αρκετές φήμες αργότερα, όπως όλα δείχνουν, ήρθε η ώρα για την επιστροφή του Γκάρεθ Μπέιλ στην Τότεναμ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», οι Λονδρέζοι είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν άμεσα πρόταση της τάξης των 50-60 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για να φέρουν πίσω τον άλλοτε αστέρα τους και έχουν ήδη γνωστοποιήσει τις προθέσεις τους στη διοίκηση της «βασίλισσας».

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι δεδομένο ότι ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Ουαλού μεσοεπιθετικού, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το 2022, από τη στιγμή που ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει καταστήσει γνωστό ότι δεν υπολογίζει τον Μπέιλ στα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο αρχηγός της εθνικής Ουαλίας αμείβεται με 17 εκατ. ευρώ ετησίως, κάτι που αποτελεί όχι μόνο πρόβλημα για τη Ρεάλ αλλά και για την Τότεναμ.

Τα «σπιρούνια» δεν μπορούν να ικανοποιήσουν το κασέ του Μπέιλ, αλλά το ενδεχόμενο συμβιβασμού μοιάζει πιθανό, αφού ο Ουαλός δείχνει να επιθυμεί την επιστροφή στην ομάδα από την οποία μεταγράφηκε το 2013 για το τότε ποσό-ρεκόρ των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Επίσημη πρόταση αναμένεται φυσιολογικά τις επόμενες μέρες, με το χρόνο να τρέχει δεδομένης της λήξης του μεταγραφικού «παζαριού» της Premier League στις 8 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ