aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦουλάρει για την απόκτηση αμυντικού μέσου

Φουλάρει για την απόκτηση αμυντικού μέσου

Τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής η Νέα Σαλαμίνα, αποτέλεσαν για το τεχνικό τιμ πολύ καλό «οδηγό» σχετικά με το πού βαδίζει η ομάδα ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Αυτά, σε συνδυασμένο με τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν, έχουν στρέψει πλέον των ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων στην προσθήκη ενός αμυντικού μέσου. Βλέπετε, ο Γιάννος Κούσουλος θα είναι διαθέσιμος προς το τέλος Σεπτεμβρίου και ο Ζόελ Νταμαού έμεινε ως η μοναδική επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση. Ως «κόφτης», ασφαλώς, μπορεί να αγωνισθεί και ο Μανώλης Σάλιακας (αριστερά στη φωτό), αλλά δεν είναι η φυσική του θέση.

Σχετικά με τον Ελλαδίτη παίκτη, η Σαλαμίνα τα έχει βρει μαζί του σε όλες τις πτυχές που αφορούν μια πιθανή συνεργασία τους, αλλά το πρόβλημα προς το παρόν είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς (αφορά το οικονομικό), ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του. Οι ιθύνοντες της Σαλαμίνας περιμένουν ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα, εξετάζοντας παραλλήλως και άλλους παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ