aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦουλάρει για Ντεπάι μετά την απώλεια του Φάτι η «Μπάρτσα»

Φουλάρει για Ντεπάι μετά την απώλεια του Φάτι η «Μπάρτσα»

Ειλημμένη είναι η απόφαση της Μπαρτσελόνα να αποκτήσει τον Μέμφις Ντεπάι τον Ιανουάριο, όπως αναφέρει η Sport. Ο Ολλανδός επιθετικός ήταν στο στόχαστρο των «μπλαουγκράνα» και στην τελευταία μεταγραφική περίοδο, αλλά τελικά δεν βρέθηκε η φόρμουλα για την αγορά του από τη Λιόν.

Μετά τον τραυματισμό του Ανσού Φάτι, που θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και θα μείνει εκτός για τρεις μήνες, οι Καταλανοί θα κινηθούν τον χειμώνα για τον Ντεπάι. Στόχος είναι να αποκτηθεί με το μικρότερο δυνατό κόστος, δεδομένου ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Άλλωστε η διοικούσα επιτροπή, που έχει αναλάβει τις τύχες του κλαμπ μετά την παραίτηση του Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου και μέχρι να γίνουν εκλογές, δεν θέλει να επιβαρύνει πολύ την ίδια κακή οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

O 26χρονος άσος, που είχε συνεργαστεί με τον Ρόναλντ Κούμαν στην εθνική Ολλανδίας, έχει φέτος 10 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ με τη Λιόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ