aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦουλάρει για καρέ πρωτοκλασάτων!

Φουλάρει για καρέ πρωτοκλασάτων!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι αποχωρήσεις στον Απόλλωνα φέρνουν υποχρεωτικά και βαθιές τομές στο ρόστερ. Από προχθές άνοιξε και η πόρτα εξόδου για τον Ντα Σίλβα, ένα γεγονός που δεν προκάλεσε και ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς ο Βραζιλιάνος στην περσινή σεζόν δεν ήταν σε πολλά παιχνίδια στις βασικές επιλογές του Αυγουστή.

Προτίμησε έναν άλλον τρόπο παιχνιδιού ο τεχνικός του Απόλλωνα, που δεν περιλάμβανε στα πλάνα του τον Ντα Σίλβα. Επίσης, ο Βραζιλιάνος βαδίζει στα 35 του χρόνια και στον Απόλλωνα ήθελαν κάτι άλλο στη μεσαία γραμμή, με την ίδια τεχνική κατάρτιση αλλά πιο γρήγορο. Είναι ξεκάθαρο πως μπορεί να μην είναι σαρωτικές οι αλλαγές και ο βασικός κορμός να έχει διατηρηθεί, όμως είναι σίγουρο πως τις επόμενες μέρες θα προκύψουν σπουδαία νέα.

Διαβάστε επίσης: Να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Τέσσερις βασικές μονάδες έχουν αποχωρήσει και ισάριθμες θα αποκτηθούν για να καλύψουν το κενό τους. Οι κυανόλευκοι, κατά πάσα πιθανότητα, θα ψάξουν για δύο επιτελικούς μέσους, δεξί εξτρέμ, ανασταλτικό μέσο και αριστερό μπακ. Θα είναι μόνο αυτοί; Μάλλον όχι, γιατί στον προγραμματισμό έχει παρθεί απόφαση και για τερματοφύλακα και πιθανόν και άλλον ένα μέσο και επιθετικό.

Ο αριθμός των αποχωρήσεων έχει ανέβει ήδη στους εννέα (Άλαν, Άλεφ, Γιάκολις, Ντα Σίλβα, Πιτσιάν, Σωφρονίου, Χατζηβασίλης, Μαρτίνες, Αγγελή), ενώ υπάρχει και το γνωστό θέμα με τον Ζάντερ. Θα φθάσουν δηλαδή τις δέκα οι αποχωρήσεις. Τη δεδομένη στιγμή, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι άλλο από πλευράς αποχωρήσεων αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει, ιδιαίτερα όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία ή όταν θα μπουν στα βαθιά οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: «Χτυπά» Στογίλκοβιτς για την επίθεση

Ο Απόλλων δεν τα βάζει κάτω και ο στόχος είναι και πάλι να κυνηγήσει τη διάκριση, με ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι, γι’ αυτό και υπάρχει η προσδοκία για κάτι πολύ καλό, που θα ανεβάσει κι άλλο την ποιότητα της ομάδας.

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης με τον Σωφρόνη Αυγουστή κινούν τα νήματα για τις προσθήκες που θα καταστήσουν την ομάδα τους πιο δυνατή. Κάτι δεν δούλεψε σωστά προς το τέλος της περασμένης περιόδου και ό,τι και αν έγινε δεν θέλουν να επαναληφθεί. Ποντάρουν σε αυτούς που έμειναν, αλλά αντιλαμβάνονται πως θα είναι βαρόμετρο οι προσθήκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ