aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φουλάρει» για Καλέρι η Γουέστ Χαμ

«Φουλάρει» για Καλέρι η Γουέστ Χαμ

Τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ της Γουέστ Χαμ θέλει να βάλει ο Σλάβεν Μίλιτς, ο οποίος φαίνεται πως ξεκινάει την προσπάθεια για την απόκτηση του Τζόναθαν Καλέρι της Ντεπορτίβο Μαλδονάδο (παίζει δανεικός στην Σάο Παόλο).

Η πρώτη επιλογή, βέβαια, ήταν ο Κάρλος Μπάκα της Μίλαν και παρά το γεγονός ότι τα «σφυριά» είχαν συμφωνήσει με τους Μιλανέζους για την παραχώρηση του παίκτη, ο 28χρονος επιθετικός ήθελε παραπάνω χρήματα από όσα μπορούσε να του προσφέρει η αγγλική ομάδα.

Έτσι, με την νέα σεζόν στην Premier League να είναι προ των πυλών η Γουέστ Χαμ χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση στην γραμμή κρούσης και ο 22χρονος επιθετικός από την Αργεντινή μοιάζει ιδανική περίπτωση.

Υπάρχουν, όμως, μερικές τεχνικές δυσκολίες, αφού τα δικαιώματα του παίκτη τα έχει ένα γκρουπ επενδυτών, το οποίο έστειλε τον παίκτη στην Ντεπορτίβο Μαλδονάδο από την Μπόκα Τζούνιορς και εν συνεχεία δανεικό στην Σάο Πάολο.

Ο Καλέρι πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στην βραζιλιάνικη ομάδα από τον Ιανουάριο που δόθηκε δανεικός, σκοράροντας 16 γκολ σε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ