aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦούλαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Πρώτη και πάλι με Πογκμπά (vid)

Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Πρώτη και πάλι με Πογκμπά (vid)

Αρχικά, το βράδυ της Τρίτης πάτησε η Λέστερ κορυφή. Το απόγευμα της Τετάρτης ήλθε η σειρά της Σίτι να πιάσει τις αλεπούδες. Αλλά η Γιουνάιτεντ έκανε τη δουλειά της στο Λονδίνο και επέστρεψε στην πρώτη θέση. Η Φούλαμ άνοιξε το σκορ με τον Λούκμαν, αλλά οι παίκτες του Σόλσκερ έφτασαν αρχικά στην ισοφάριση με τον Καβάνι και τελικά στη νίκη με το γκολ του Πογκμπά.

Η Φούλαμ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και αφνιδίασε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς άνοιξε το σκορ στο πέμπτο λεπτό χάρη σε κάθετη πάσα του Ανγκισά και εξαιρετική εκτέλεση του Λούκμαν, ο οποίος νίκησε τον Ντε Χέα.

Η απάντηση από τη Γιουνάιτεντ ήρθε στο 21′. Ο Φερνάντες έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Αρεολά έχασε τη μπάλα από τα χέρια και ο Καβάνι από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Ουρουγουανός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν συγχωρεί τέτοια λάθη, όπως αυτό που έκανε ο πρώην συμπαίκτης του στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

Η ομάδα από το Μάντσεστερ πίεζε τόσο με σουτ του Φερνάντες, όσο και με πλαγιοκοπήσεις του Σο, αλλά το δεύτερο γκολ δεν ερχόταν.

Ήρθε στο 65ο λεπτό από τον Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος με εξαιρετικό σουτ με το αριστερό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον συμπατριώτη του και διαμόρφωσε το 1-2, σκορ που αποδείχτηκε τελικό.

ΦΟΥΛΑΜ (Πάρκερ): Αρεολά, Τέτε, Άινα (83′ Μίτροβιτς), Άντερσεν, Ανταραμπιόγιο, Μπράιαν, Ριντ, Ανγκισά (79′ Λεμινά), Λόφτους-Τσικ, Λούκμαν, Καβαλέιρο (71′ Καμαρά).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Σόλσκερ): Ντε Χέα, Ουάν-Μπισάκα, Μπεγί, Μαγκουάιρ, Σο, Γκρίνγουντ (85′ Ράσφορντ), Φερνάντες (90+3′ Μάτιτς), Μαρσιάλ (85′ ΜακΤόμινι), Καβάνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ