aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦουλ για ρεκόρ ο κάπτεν Φώτης

Φουλ για ρεκόρ ο κάπτεν Φώτης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Όταν η μπάλα κατέβαινε έπειτα από την κεφαλιά του Ινιάκι Αστίθ μπροστά στον Φώτη Παπουλή, εντός της περιοχής, οι πλείστοι περίμεναν την κατάληξη. Απευθείας φαλτσαριστό σουτ στην απέναντι γωνία και γκολ. Παλιά του τέχνη κόσκινο! Όπερ και εγένετο, έστω και με τη βοήθεια του Ζίφκο Μιλάνοφ (η μπάλα κόντραρε στο πόδι του). Ο Απόλλων πήρε τη μεγάλη νίκη επί του πρωτοπόρου ΑΠΟΕΛ, μείωσε στους τέσσερις βαθμούς και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου και ας είναι αουτσάιντερ. Και το οφείλει στο 14ο τέρμα του ακραίου επιθετικού, στο τρέχον πρωτάθλημα.

Κάτι που αποτελεί ισοφάριση του ρεκόρ καριέρας που έχει, το οποίο πέτυχε στη σεζόν 2014-15. Ο Ελλαδίτης βρίσκεται για πέμπτη συνεχή σεζόν στις τάξεις των κυανόλευκων της Λεμεσού, οι οποίοι χτύπησαν φλέβα χρυσού όταν τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2012.

Τον Μάιο του 2013 σταμάτησε στα εννιά τέρματα, αριθμός που θεωρήθηκε καλός. Ένα χρόνο αργότερα ανέβασε την επίδοσή του κατά τρία τέρματα, αφού σταμάτησε στα 12. Τρίτη σεζόν στη σειρά και νέα βελτίωση, αφού έφτασε στα 14. Η άνοδος στο σκοράρισμα έκανε παύση για μία σεζόν, την περασμένη, κατά την οποίαν έμεινε στα εννιά. Στην τρέχουσα, όμως, ανέβηκε ξανά στα 14 και ακόμα υπάρχει δρόμος. Απομένουν λοιπόν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ο Παπουλής πάει φουλ για ρεκόρ καριέρας.

Πάντως, η χθεσινή ήταν η τρίτη φορά που σκόραρε εις βάρος του ΑΠΟΕΛ. Οι άλλες δύο ήταν στο 2-0 της περιόδου 2013-14 (α’ γύρος) και στο 1-0 της σεζόν 2014-15 (πλέι οφ). Και οι τρεις στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ