aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φωτιά» στο Τορίνο για το Γιουβέντους-Νάπολι

«Φωτιά» στο Τορίνο για το Γιουβέντους-Νάπολι

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στον τελικό του Coppa Italia θέλουν να κάνουν απόψε η Γιουβέντους και η Νάπολι που θα κοντραριστούν στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του. Οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά όταν παίζουν στο Τορίνο τα τελευταία χρόνια κι αυτό πιστεύουμε ότι θα επαναληφθεί και απόψε.

Η κάτοχος του τροπαίου Γιουβέντους δείχνει να ελέγχει απόλυτα τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου της Serie A, ενώ ήδη έχει βάλει γερές βάσεις για την πρόκριση της στα προημιτελικά του Champions League. Άρα το μόνο που της μένει είναι να κάνει απόψε το καθοριστικό βήμα ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο Σαν Πάολο ώστε να στεφθεί ξανά κυπελλούχος Ιταλίας.

Στη διοργάνωση έχει αγωνιστεί ήδη δύο φορές εντός έδρας ξεπερνώντας τα εμπόδια της Αταλάντα και της Μίλαν πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες. Κάτι ανάλογο που θα προσπαθήσουν να κάνουν και απέναντι στη Νάπολι την οποία ήδη νίκησαν με 2-1 στο αντίστοιχο ματς της Serie A. Στον αγωνιστικό τομέα ο αμυντικός Μπενάτια και οι μέσοι Μαρκίσιο, Στουράρο είναι τραυματίες και θα απουσιάσουν.

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να ξεπεράσουν την εντός έδρας ήττα από την Αταλάντα στη Serie A, ένα αποτέλεσμα που τους έκοψε τη… φορά στην κούρσα του πρωταθλήματος. Στους προηγούμενους γύρους απέκλεισαν την Σπέτσια και τη Φιορεντίνα εντός έδρας με ισάριθμες νίκες. Απόψε θα αγωνιστούν για πρώτη φορά εκτός έδρας κόντρα στη Γιουβέντους.

Πάντως τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για αυτούς αφού έχουν ηττηθεί στις εφτά από τις εννιά τελευταίες επισκέψεις τους στο Τορίνο ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Στον αγωνιστικό τομέα ο τεχνικός της ομάδας, Μαουρίτσιο Σάρι δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο μπακ, Χισάϊ και τους τραυματίες Τονέλι (στόπερ), Άλαν (μέσος).

Το Coppa Italia είναι βασικός στόχος για τις δύο ομάδες που θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη σ’ αυτόν τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό. Αυτό θα το καταφέρουν μόνο σκοράροντας κάτι που έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι μπορούν να το κάνουν πολύ εύκολα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ