aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦόρεσε ξανά τη φανέλα της Λίβερπουλ ο Τζέραρντ

Φόρεσε ξανά τη φανέλα της Λίβερπουλ ο Τζέραρντ

Ξανά με τα χρώματα της αγαπημένης του Λίβερπουλ αγωνίστηκε ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο παλαίμαχος χαφ, που αποσύρθηκε τον περασμένο Γενάρη από την ενεργό δράση και ανέλαβε πόστο στους «reds», αγωνίστηκε ξανά με τη Λίβερπουλ σε φιλικό που έδωσε στην Αυστραλία με την Sydney FC.

Ωστόσο, οι 72.892 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν απόλαυσαν μόνο τον Στίβεν Τζέραρντ, αλλά και ακόμη τρεις πρώην παίκτες της Λίβερπουλ. Ο λόγος για τους Ντάνιελ Άγκερ, Τζέιμι Κάραχερ και Στιβ ΜακΜάναμαν που έδωσαν και αυτοί τη δική τους παράσταση υπό τις οδηγίες του Γίργκεν Κλοπ.

Όσον αφορά στο φιλικό, η Λίβερπουλ επικράτησε 3-0 χάρη στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο που έκανε. Το σκορ άνοιξε ο Στάριτζ, με τους Μορένο και Φιρμίνο να πετυχαίνουν και αυτοί από ένα τέρμα. Πριν από την έναρξη του ματς, οι παίκτες των δύο ομάδων αλλά και οι περίπου 73 χιλιάδες οπαδοί κράτησαν ενός λεπτού σιγή, για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της βομβιστικής επίθεσης στο Μάντσεστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ